Portömning eller acne behandling?

Vi anpassar alla ansiktsbehandlingar efter dina behov, vi har ingen färdig behandlingsmeny som du måste välja ifrån.

Kunskapen är vår största styrka och vi hjälper dig att förstå vad som pågår i huden
och vad som behöver göras!

När du ringer berättar du vad du behöver hjälp med, t ex acne eller eksem, och hur huden ser ut och känns. Resten reder vi ut när du kommer till oss på ansiktsbehandling.
Då lägger vi upp en behandlingsstrategi.

Vårt mål är att, så nära som det någonsin går, anpassa våra behandlingar efter dina önskemål och behov. Hur det ser ut i huden och hur huden mår är avgörande för upplägget på en ansiktsbehandling.

Vår ansiktsbehandlingär upplagd på 80-minuters eller 50-minuters behandling. Vi jobbar bland annat med acne (akne), vuxen acne, tonåringars acne, Rosacea, dermatiter, eksem (exem), allergi/känslig hy, orenheter, seborroiskt eksem, åldrande hy, pigmentstörningar.

Kartläggning – Vi pratar alltid igenom de faktorer som påverkar din hud. Hudhistorik, anlag, mediciner, kost är några exempel på påverkan.

Coachning – Vi finns till för dig tills du känner att du fått kontroll över din hy

Bashudvård och regelbunden ansiktsbehandling är självklart viktigt för att din hy ska hålla sig fräsch hela livet.

Porrengöring lägger vi alltid stor tonvikt vid och är oslagbart bäst på. Porrengöring är av yttersta vikt för att förebygga hudproblem som t ex acne.

Alla ska ha råd med en välskött hy– därför är vi måna om att din hudvård ska vara så enkel och rimlig som möjligt. Likaså anpassar vi din ansiktsbehandling efter din tid och dina möjligheter.

Alla hudtyper går att förbättra om man vet vad man ska göra.
Känner du dig osäker på om du vill lägga pengar på en ansiktsbehandling är du välkommen att boka tid för en konsultation 180:-. Då kan vi titta på huden och prata igenom möjligheter